Προσφορά  Νο 1

Προσφορά Νο 1

Προσφορά Νο 1

Η προσφορά περιλαμβάνει 3 βιβλία:

✔Ομιλίες στην Αποκάλυψη του Ιωάννου                                                       Οι "Ομιλίες στην Αποκάλυψη του Ιωάννου" είναι μια αξιόλογη σειρά κηρυγμάτων, με τα οποία ο συγγραφέας προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει μυστικές αλήθειες από το δυσερμήνευτο βιβλίο της Καινής Διαθήκης, την Αποκάλυψη του ευαγγελιστού Ιωάννου. Στόχος του είναι να ωφελήσει τον λαό του Θεού με τα πλούσια διδάγματα προς εμπέδωσιν της πίστεως του πληρώματος της Εκκλησίας και βαθύτερη κατανόηση των κεκρυμμένων αληθειών της Αποκαλύψεως, προς αποφυγήν παρερμηνειών των δυσνοήτων χωρίων της.

✔Λόγων Απάνθισμα, τόμος Θ΄ - Μεγάλη Τεσσαρακοστή                               Κηρύγματα που εκφωνήθηκαν κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Ο π.Θεόφιλος πίστευε βαθιά στην δύναμη του λόγου του Θεού. Από τα γυμνασιακά του χρόνια μέχρι και λίγες μέρες πριν την εκδημία του, κήρυττε αδιάκοπα. Η στεντόρεια φωνή του σκορπούσε την ελπίδα, ενίσχυε την πίστη, μετέδιδε δύναμη και κουράγιο. Ο ίδιος έλεγε χαρακτηριστικά: "Ο λόγος του Θεού έχει μια τεράστια δύναμη, ξυπνάει ναρκωμένες καρδιές, ανατινάζει τα κάστρα της αμαρτίας, ιδρύει το κράτος του Θεού". Η συγκέντρωση, καταγραφή και έκδοση του πολύτιμου αυτού υλικού, πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει ένα εξαίρετο βοήθημα για τους Ιεροκήρυκες και τους κατηχητές, ένα σπουδαίο καθοδηγό για τον απλό χριστιανό.

✔Γιατί τα Μνημόσυνα;                                                                                     Ο θάνατος είναι το πιο βέβαιο γεγονός της ζωής του ανθρώπου. Κι όταν έρχεται αυτή η ώρα για τον άνθρωπό μας, όσοι "μένουν πίσω" πρέπει να τελούν τα μνημόσυνα για την ανάπαυση της ψυχής τους, στα χρονικά διαστήματα που έχει προκαθορίσει η Εκκλησία, αλλά και σε κάθε λειτουργία. Πότε τελούνται τα μνημόσυνα και γιατί; Πόσα είναι; Πρέπει να τα κάνουμε όλα και πού; Ένα χρήσιμο βιβλίο για να γνωρίζουμε τις ανάγκες των κεκοιμημένων και τις υποχρεώσεις μας απέναντι στις ψυχές των προσφιλών και αγαπημένων προσώπων μας. 3 βιβλία που δεν πρέπει να χάσεις..

42,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
Δ-ΒΛ-06000
Περισσότερες Πληροφορίες
Εκδότης ΑΓΙΑ ΛΥΔΙΑ